YGC Yönetiminden Umut Güçlü ve Salih Gözüm’e hayırlı olsun ziyareti

04.08.2023

Yalova Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi Başkan Ayhan Polat ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ile Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm’ü makamlarında ziyaret etti.

Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Ayhan Polat, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Emine Ballı ile Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Temeltaş ile yapılan her iki ziyarette, Umut Güçlü ve Salih Gözüm’e yeni görevlerinde başarı temennilerinde bulunuldu.

Ayhan Polat: Yalova’yı Türkiye’ye tanıttık

İlk olarak Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm’ü makamında ziyaret eden ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti hakkında bilgiler veren Başkan Ayhan Polat, ‘’Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçildiğim 2009 yılından bu yana meslektaşlarımıza yönelik birçok hizmetler yaptık. Gazetecilik mesleğini layıkıyla yapanların her zaman yanında olduk. Merdiven altı tabir ettiğimiz gazetecilikle alakası olmayan sosyal medya paylaşımcılarıyla yıllarca mücadele ettik. Yalova’yı 2016 yılının ekim ayında, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu çatısı altındaki 83 cemiyet, 8 federasyon ve konfederasyonumuz yöneticilerinin başkan ve eşlerine, Termal ilçemizde 3 gün 3 gece ev sahipliği yaparak Yalova’yı tüm Türkiye’ye tanıttık. Türkiye’nin her köşesinden, Gazetecilik ve İletişim Fakültesi mezunu ve sürekli basın kartı sahibi yeni üyelerimiz ile Yalova Gazeteciler Cemiyetine kalite getirdik’’ dedi.   

Salih Gözüm’e teşekkür ettiler

Yaklaşık yarım saat süren ziyarette Salih Gözüm de emniyet teşkilatına yaptığı hizmetler ve hobileri arasında en başta yer alan ata sporu güreş konularında önemli bilgiler verdi. Haziran ayı içinde Yalova Gazeteciler Cemiyeti, TV Yalova Stüdyosu, Manşet Gazetesi ile www.manset.com.tr haber portal yayınlarının yapıldığı idare merkezlerinin kimliği sonradan belirlenen hırsızlar tarafından soyulmasının ardından, şüphelilerin kısa süre içinde yakalanmalarını sağlayan Yalova Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu görevlilerinin olağan üstü çalışmalarını taktir eden Polat, bu duyarlılıktan dolayı Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm’e teşekkürler etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sonlandı.

Güçlü, ‘’Hedeflediğim yerdeyim’’

Aynı gün içerinde ikinci ziyaret ise AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü’ye yapıldı. 14 Mayıs Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi AK Parti Yalova Milletvekilliğine Aday Adayı olan Muğlim Bağatar’ın AK Parti Yalova İl Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından göreve gelen Umut Güçlü’yü makamında ziyaret eden Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Emine Ballı ile Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Temeltaş, yeni görevinde Umut Güçlü’ye ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

Yıllardır AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunan ve yaptığı çalışmalarla AK Parti’ye gönül verenler tarafından sevilip sayılan Başkan Umut Güçlü, YGC başkan ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Güçlü, ‘’7 yıldan bu yana AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. İl Başkanlığı görevinde de bulunmayı arzu etmiştim. Bu önemli makama bana layık gören parti genel merkez yöneticilerime teşekkür ederim. Bu görevin bir hizmet yarışı olduğu bilinci ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu an için AK Parti’de hedeflediğim yerdeyim. Yıllarca edindiğim bilgi ve tecrübelerimi Yalova’da yaşan her vatandaşımız için harcayacağım” şeklinde düşüncelerini paylaştı.

Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat ise, dernek çatısı altında yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Güçlü’yü bilgilendirdi. Haziran ayı içinde, Yalova Gazeteciler Cemiyeti, TV Yalova Stüdyosu, Manşet Gazetesi ile www.manset.com.tr haber portal yayınlarının yapıldığı idare merkezlerinin kimliği sonradan belirlenen hırsızlar tarafından soyulması ve temmuz ayı içinde ise yaşanan iki üzücü vefatlarla zor bir süreç yaşadıkları bilgilerini Başkan Güçlü ile paylaştı.  Yapılan ikram ve toplu çekilen fotoğraf ile ziyaret sonlandı.

Haber: Yasemin Demir