Tatar, Polat’a ziyaretinde, ‘’%30’la Milletvekili çıkartırız’’ dedi

29.10.2020

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Erol Tatar, Yönetim Kurulu Üyesi ve Basından sorumlu Süleyman İlhan, gazetemiz imtiyaz sahibi ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat ile Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Emine Ballı’yı dernek merkezinde ziyaret etti.

Tatar, ‘’İYİ Parti Temmuz ayındaki kongresi ile güç topladı’’

Temmuz 2020’de yapılan İYİ Parti İl Kongresi’nin ardından yenilenen yeni yönetim kurulu üyeleri ile güçlendiklerini söyleyen Başkan Tatar, yeni yönetim kurulu üyelerini basın ile tanıştırma amaçlı ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tatar, Polat’a yaptığı ziyarette, ‘’Genel Merkezimiz, yeni il yönetimimizde Birim Başkanlarına; Eğitim ve Propaganda ile her il yönetim kurulu üyemizin birer ilçeden sorumlu olmasını istedi. İYİ Parti Yalova Merkez ilçe ile beraber, 6’şar kişiden oluşun ilçelerden sorumlu yönetim kurulunu oluşturduk.

23 Temmuz 2020’de yaptığımız kongre de yeniden tek liste ela seçime gidildi. Yönetim kurulumuz sistem ile güncel hale geldi. İYİ Parti Yalova İl Yönetimine yeni seçilen arkadaşlarımız oldu.

İYİ Parti, her geçen gün güçlenmekte ve büyümekte olan bir partidir. Çalışmalarda bulunacak olan yönetim kurulu üyelerinin nitelikli ve donanımlı olmaları, güzel bir yönetim kurulunun oluşmasını sağladı. Bu yeni yönetimimiz ile öncelikli olarak, Yalova’da başarılı olmayı hedefliyoruz.’’ Dedi.

 

Tatar, ‘’1 Milletvekili rahat çıkartırız’’

‘’Moralimizi yüksek tutuyor ve olası bir erken Genel Seçimde, %20-%30 gibi bir oy hedefliyoruz’’ diyen Başkan Tatar; “İlk Genel Seçimde, Yalova’dan bir Milletvekili çıkarmayı düşünüyoruz. Yerel Seçimlerle ilgili de düşüncelerimiz var.

Yalova’nın tüm ilçelerde teşkilatlarımızı kurduk. Çınarcık’ta teşkilatımız yoktu Mehmet Ali Acar arkadaşımız oranın teşkilatlanmasını yapıyor. Parti binamızın yeri için çalışmalar yapıyor.

Altınova’da bir görev değişikliğine gittik. Altınova’da kongre yapmamıştık. Emekli bir albay arkadaşımızı görevlendirdik. O da Altınova ilçesinin teşkilatlanmasını sağlıyor.

Çiftlikköy’de bir önceki Yalova Çevre Müdürü Bora Yalçın, deneyimli bir bürokrat. Osman Kandemir İlçe Başkanlığı yapmış tecrübeli bir siyasetçi. İYİ Parti olarak gayet iyi gidiyoruz’’ şeklinde düşüncelerini paylaştı.

Ziyaret, iyi dilekler ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.